Rólunk

Kérem engedje meg, hogy bemutassam Önnek cégünket.

Vállalkozásunk  a MASTER-MESTER KFT, fő tevékenységi köre a közúti árufuvarozás, szállítmányozás, teherfuvarozás és gyűjtőfuvarozás. Immár 12 éve vagyunk aktívak a nemzetközi piacon, közel 30 saját járművel és több állandó alvállalkozóval.

Flottánk ponyvás kamionokból (10db nyerges kamion) és ponyvás furgonokból (14 db, 5-10 euro palettáig rakhatóak) illetve 12 tonnás, emelőhátfalas teherautókból áll (5db). Vállalunk részmunkákat, teljes rakományokat 24 tonnáig, mindezt akár ADR, akár hűtött árukkal.

3 évnél fiatalabb járművekkel dolgozunk és igyekszünk cégünket úgy fejleszteni, hogy versenyképesek maradjunk. A teljes flottánk nyomkövetővel ellátott, így az áru útját folyamatosan figyelemmel tudjuk kisérni és naprakész információval tudunk szolgálni megbízóinknak.

Az általunk elvégzett fuvarfeladatok nagy része a következő országokban bonyolódik le: Ausztria, Csehország, Németország, Svájc, Olaszország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Anglia, Spanyolország, Portugália, Lengyelország, Románia, de természetesen nem zárkózunk el más országokba irányuló fuvarfeladatok elvégzésétől sem.

Cégünk több száz üzleti partnerrel van folyamatos kapcsolatban. A számtalan referencia és a szerződéses partnerek száma bizonyítja a magas színvonalú szolgáltatásunkat.

Családias légkör     Csapatszellem      Megbízhatóság

Ha Ön,

Gyors

Megbízható

Precíz

Rugalmas

szállítmányozó céget keres, kérje ajánlatunkat!

Cégadatok:

Székhely:

MASTER-MESTER KFT.
2896 Szomód, Szellő utca 27.
Adószám:13906913-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-012304

 

Iroda:

2890 Tata, Május 1 út 21/B 2/1.
Tel: (20) 325 2177
E-mail: mastermester@pr.hu

Kollégáink többéves tapasztalataiknak, határozottságuknak köszönhetően partnereink megbíznak képesítéseinkben. Munkatársaink lelkesednek az új lehetőségek iránt, az igényünk magas, hibát nem tűr.

Mi mindig a legjobb tudomásunk szerint szervezünk fuvart, biztosítva egy megbízható szolgáltatást ügyfeleinknek.

Mérföldkövek

2007

Megalakult a Master-Mester kft

2010

Két új furgonnal bővültünk

2015

16 db-ra bővült a flottánk

2018

Már 28 db-ra bővült a flottánk